Ädelfors - first impressions

Jag är på Ädelfors! Och det är awesome!

Jag är i en klass på femton nördar. Och lärarna är också nördar förstås. Hittills har vi haft tävling i att göra hattar (som en lära-känna-varandra-övning). Min grupps hatt kom på delad förstaplats, så jag vann en godispåse! Sen har vi gjort har brädspel (eftersom datorerna inte funkar än...)

Mindre bra är väl köket, spisen stänger av sig själv efter en halvtimme och skåpen och lådorna gapar tomma. Mamma var så snäll att hon köpte en komplett husgerådsutrustning åt mig. Alla i huset verkar diska efter sig i alla fall, det är bra.

Och jag har redan hittat en rollspelsgrupp! Vi ska köra en Dungeons and Dragons-kampanj, ett spel som jag har hört, hm, blandade åsikter om. Nåja, miljoner människor världen över älskar det, det kan inte vara så dåligt. Jag ska spela en mänsklig cleric (vad heter det på svenska? Klerk?) av dödsgudinnan Korpdrottningen. RÖSTA I KOMMENTARERNA FÖR ATT BESTÄMMA VILKET KÖN JAG SKA HA

Webcomic?

Jag fick en idé till en serie i samma stil som DM of the Rings och Darths & Droids, det vill säga en serie vars bilder består helt av screenshots från en film, och behandlar dem som en rollspelskampanj. I mitt fall, Harry Potter och De Vises Sten. Jag tyckte idén var så bra att jag köpte filmen och satte igång. Jag kan inte lova att jag faktiskt gör det här, men kommentarer och uppmuntrande tillrop är välkomna. Folk som är så coola att de läser min blogg kan få se den första (och hittills enda) strippen:Och för säkerhets skull:

This comic has not been sponsored, authorised, or endorsed by J.K. Rowling, the publisher of the Harry Potter books, or Warner Brothers. Harry Potter is a registered trademark of Warner Brothers. This is a fan-produced parody comic. Original film images are copyright Warner Brothers, and are used here only as a vehicle for parody. The comic images may not be redistributed or sold.

Fanfiction RPG

Jag har gjort ett nytt rollspel med det lagom fantasifulla namnet Fanfiction RPG. Det låter spelarna ta rollen av Mary Sues och Marty Stus in en riktigt dålig fanfic, á la My Immortal, Half Life Full Life Consequences, etc. Det första äventyret gick över förväntan, med stor dramatik, häpnadsväckande avslöjanden och halsbrytande action. En "sessionslogg" kan läsas på fanfiction.net.

Fanfiction RPG kan laddas ner här.

RSS 2.0